Grid  List

  1. Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing (Revised and Updated)
    0 %
    Ebook
    Sofort lieferbar

    An essential update of the perennial bestseller.Charcuterie exploded onto the scene in 2005 and e...

    Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 39,99 €

    Jetzt 39,98 €Ebook
    Alle Preise inkl. MwSt
  2. Pâté, Confit, Rillette: Recipes from the Craft of Charcuterie
    0 %
    Ebook
    Sofort lieferbar

    Pate, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of charcuterie. Begi...

    Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 40,57 €

    Jetzt 39,98 €Ebook
    Alle Preise inkl. MwSt
  3. Salumi: The Craft of Italian Dry Curing
    0 %
    Ebook
    Sofort lieferbar

    The craft of Italian salumi, now accessible to the American cook, from the authors of the best-se...

    Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 39,99 €

    Jetzt 39,98 €Ebook
    Alle Preise inkl. MwSt
  4. Meat Pies: An Emerging American Craft
    0 %

    Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 39,99 €

    Jetzt 39,98 €Ebook
    Alle Preise inkl. MwSt
  5. Buch
    Besorgungstitel - wird vorgemerkt

    Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing ...

    40,00 €Buch
    Alle Preise inkl. MwSt | Versandkostenfrei
  6. Buch
    Besorgungstitel - wird vorgemerkt

    Charcuterie exploded onto the scene in 2005 and encouraged an army of home cooks and professional...

    40,00 €Buch
    Alle Preise inkl. MwSt | Versandkostenfrei
  7. Buch
    Besorgungstitel - wird vorgemerkt

    Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of charcuterie. Begi...

    41,50 €Buch
    Alle Preise inkl. MwSt | Versandkostenfrei
  8. Buch
    Besorgungstitel - wird vorgemerkt

    Chef Brian Polcyn and Michael Ruhlman continue their vital work of elevating the art of charcuter...

    40,50 €Buch
    Alle Preise inkl. MwSt | Versandkostenfrei
  1. 1